بهترین عرقیات گیاهی برای معده

 


 

 

 

 

عرق گیاهی در واقع حاصل تقطیر آب در طی عصاره گیری از گیاهان است. حاصل این تقطیر، نوعی عرق

سنتی و مفید است که خواص آن بیش از خود گیاه است، زیرا طی فرایند حرارت‌دهی، مواد مغذی آن خارج

می‌شود و تاثیرش افزایش می‌دهد.

 

سلامت سیستم گوارشی انسان اهمیت ویژه‌ای دارد و اگر به‌درستی کار نکند، بر قسمت‌های مختلف بدن اثر

می‌گذارد. با این حال، مشکلات گوارشی بسیار شایع هستند و کمتر کسی است که در زندگی خود دست‌کم

یک‌بار نفخ، سوزش سر دل، ترش کردن، دل‌پیچه و دل‌درد را تجربه نکرده باشد.

 

این مشکلات اگر حاد نباشند و به‌دنبال خوردن غذای سنگین یا استرس روزانه به‌وجود بیایند، اغلب با

راه‌حل‌های سنتی و خانگی قابل پیشگیری هستند. در صورتی‌که شما رفلاکس معده، نفخ دائم و درد شدیدی را

به مدت طولانی تجربه می‌کنید، بدون مشورت با پزشک، درمان خودسرانه انجام ندهید و حتما به متخصص

مراجعه کنید.

 

یکی از روش‌های قدیمی برای رفع مشکلات سیستم گوارشی، خوردن عرقیات گیاهی و سنتی است.

 

عرق بادرنجبویه

 

اگر نفخ معده و روده همیشه از رنج‌های شما بوده است حتما از این عرق گیاهی استفاده کنید. گاهی علت این نفخ اسید معده است که باز هم عرقیات تقویت معده مثل بادرنجبویه به درمان آن کمک شایانی می‌کند. پس از هر وعده غذا نصف فنجان از این عرق را بهتر است میل کنید. توجه کنید که مصرف بیش از اندازه‌ی ان موجب حساسیت‌های پوستی خواهد شد.

 

 

عرق کاسنی

 

طبع کاسنی سردی که دارد به این دلیل جز عرقیات تقویت معده است که با نوشیدن آن از بیماری‌های کلیوی و فشار خون می‌توان جلوگیری کرد. به علاوه موجب شادابی پوست و جلوگیری از مشکلات کبدی هم خواهد شد.

عرق کاسنی را بهتر است نصف فنجان در روز میل کنید.

 

 

عرق اسطوخودوس

 

این عرق جز عرقیات تقویت معده و اعصاب با طبع گرم است. همچنین می‌تواند در پایین آورنده تب، ضد تشنج و صرع، درمان بیماری‌های عصبی و ا بیم برنده سموم روده و معده موثر باشد.

مصرف آن روزی سه بار نوشیدن آن هر بار به میزان نصف توصیه می‌شود.

 

 

عرق زیره 

 

ضد نفخ و دل‌پیچه و در درمان قلنج موثر است. استفاده از این عرق به فرآیند هضم غذا کمک می‌کند و باعث می‌شود، معده گاز کمتری تولید کند.

 

 

عرق شیرین بیان

 

اگر سابقه بیماری زخم معده دارید شیرین بیان را از فهرست عرقیات تقویت معده جا نیاندازید. عرق شیرین بیان می‌تواند یک لایه در دیواره معده بسازد و از آن در برابر زخم معده محافظت کند. بهتر است بدانید که زخم معده یکی از نشانه‌های اصلی بالا بودن اسید معده است، نوشیدن عرق شیرین بیان می‌تواند اسید معده را هم کاهش دهد.

 

 

عرق چهل گیاه

 

 یکی از موثرترین عرقیات گیاهی برای بهبود مشکلات گوارشی است. این عرق به تقویت معده کمک می‌کند و بادشکن است.

 

 

عرق زنجبیل

 

اگر هم اکنون دچار بیماری زخم معده هستید، عرق زنجبیل می‌تواند در درمان شما تاثیر مثبتی داشته باشد. زنجبیل سرشار از ماده ضد التهاب و آنتی اکسیدان است که به کاهش اسید معده و تسریع روند درمان این بیماری کمک می‌کند.

 

 

عرق دارچین

 

عرق دراچین را بیشتر برای چربی سوزی معرفی می‌کنند، اما جز دسته عرقیات تقویت معده هم هست. عرق دارچین می‌تواند با تقویت معده مانع بوی بد دهان شود. همچنین تقویت اعصاب، درمان افسردگی‌های ناشی از ترس و بهبود شرایط عمومی بدن را نیز در پی دارد.

 

 

عرق بیدمشک

 

 مقدار زیادی تانن دارد که به تسکین معده کمک بسیاری می‌‎کنند و از اختلال‌های دستگاه گوارش پیشگیری می‎کند. این عرق برای افرادی‌که سیستم ایمنی بسیار ضعیفی دارند، بسیار مناسب است.

 

 

عرق بابوبه

 

به بهبود ورم معده و نفخ کمک می‌کند. شما می‌توانید صبح‌ها یک فنجان عرق بابونه بنوشید و در طول روز احساس نفخ کمتری داشته باشید.

 

 

 

عرق نعناع

 

 برای سیستم گوارشی بسیار مفید است. عطر و طعم غلیظی دارد و برای درمان نفخ، دل‌پیچه، دل‌درد، گرمازدگی و رفع سکسکه استفاده می‌شود. عرق نعنا مناسب معده‌های اسیدی نیست و طبع آن گرم است.

 

عرق گل گاو زبان 

 

طبع گرمی دارد و تقویت‌کننده‌ی قلب و اعصاب است و به رفع حالت تهوع، درد سینه، مشکلات مثانه کمک بسیاری می‎کند. همچنین این عرق در بهبود عملکرد سیستم گوارش نقش بسیاری دارد و مصرف آن برای افرادی که معده‎ی عصبی دارند، مناسب است. هر بار یک فنجان پیش از غذا از این عرق بخورید.

 

عرق خارشتر

 

عرق خارشتر با توجه به طبع سردی که دارد می‌تواند دافع سنگ کلیه، پاکسازی کننده کلیه، درمان سیاه سرفه، حفظ سلامت معده و دافع سنگ مثانه باشد. توصیه می‌شود پیش از صرف غذا نصف فنجان از ان را میل کنید.

 

 

عرق زنیان

 

عرق زنیان را به خاطر ضد نفخ بودن، ضد قارچ، ضد اسهال، دفع رطوبت اضافی بدن و دفع انگل بودنش باید در فهرست عرقیات تقویت معده قرار داد. بهتر است پس از صرف غذا نصف فنجان از ان را میل کنید. طبع این عرق هم گرم است.

 

 

عرق آویشن

 

طبع عرق آویشن گرم است و برای درمان بلغم، افزایش اشتها، ضدعفونی کردن مجاری تنفسی، ضد تشنج و تقویت شرایط عمومی بدن توصیه می‌شود. اگر معده شما ترش می‌کند یا اینکه سوء هاضمه دارید مصرف این نوشیدنی به شما کمک می‌کند.

 

عرق ریحان

 

اگر در هضم غذا مشکلی دارید و یا اینکه نفخ و گاز موجب ناآرامی شما است، عرق ریحان به شما کمک زیادی می‌کند. در حقیقت عرق ریحان یک ماده ضد عفونی کننده برای دستگاه گوارش است که با جلوگیری از تشنج معده و از بین بردن عفونت‌های روده به سلامت گوارش کمک می‌کند. همچنین خواص ضد اسپاسم و درمان سوء هاضمه نیز دارد.

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

سبد خرید